Materialen in de metaalbewerking
basis materiaalkennis
Download het "Zoeken.exe" van CONSTRUCTION VAN DE WALLE

dit programma start automatisch je standaard browser op.
  • Volledige versie : click hier om het ZOEKEN.exe V1.2 te downloadenHET VERHAAL ACHTER HET ZOEKEN.EXE

Wij hadden zoals iedereen nood aan het verzamelen van een basis materialenkennis, die up to date is. Met het verschijnen van PC's werd de verzamelde informatie in ASCII-files netjes in subdirectories geordend met batchfiles. Voor diegenen onder jullie die het MS-DOS area meegemaakt hebben, wij hadden veel aan het LIST.EXE van Buerg Software, wat ASCII-files snel zichtbaar maakte. Sinds het WIN 3.1 en WIN95 area hebben wij besloten de browsers van onze machines te gebruiken en de hele informatiebundel om te zetten naar HTML. Dit is een proces wat nog steeds bezig is.


IS DE DOWNLOAD GRATIS ??JA!!

Ja, ja, en nog eens ja, totaal vrij. Wij hebben de informatie verzameld en willen die met je delen. Veranderingen en aanvulling zijn welkom. Wij staan open voor opmerkingen, bemerkingen, aanvullingen en zo. Een eenvoudige mail, of fax volstaat.


IS HET ZOEKEN.EXE volledig? Nee

Helaas, nooit. In materialenkennis is er steeds nieuwe informatie die vrij komt, nieuwe legeringen die opgang maken. Wij maken geenszins aanspraak op volledigheid. Integendeel waarderen wij Uw bijdrage, die verwerkt zal worden.


WIE IS HIERIN GEINTERESSEERD?Velen, hopen wij!

Een vademecum in materialenkennis is interessant voor Scholen, Studenten,en iedereen die beroepshalve met metalen,metaalbewerking en kunststoffen te maken heeft.


Download het ZOEKEN.EXE

Je krijgt een ongecomprimeerde versie in één programma. Wij compileerden met het HTMLE Wizard Version 1.0,copyright Di Giusto 1997 een mooi programma wat freeware is. Bij het klikken met je muisknop op het programma wordt er een tijdelijke directory aangemaakt met html bestanden, en wordt je standaard browser gestart. Om het ZOEKEN.EXE te downloaden, vul het onderstaand formulier in (niet verplicht, maar geapprecieerd) en kies de "SAVE TO DISK" optie. Als je het ZOEKEN.EXE bewaard hebt, kan je een snelkoppeling naar je desktop maken.

Je volledige naam
Je e-mailadres
 
P.S.Als je ons je naam en je emailadres bezorgt, informeren we jou over nieuwigheden omtrent het ZOEKEN.exe.
  • Volledige versie : click hier om het ZOEKEN.exe V1.2 te downloaden