u bent op de downloadpagina van het IP.ZIP

Vul Uw naam en emailadres in en druk op "Download"
Naam: E-mail:
Zijn er kosten?
GEEN, door ons aangemaakte en op het www verkrijgbare software zijn doodeerlijke vrije software.
Wat gebeurt met mijn email adres?
Uw email adres is onder de Belgische en Europese privacy wetgeving beschermd.
Discreet zal U per mail door ons beschikbaar gestelde downloads worden medegedeeld.
Hoe installeren?
De download komt in het *.zip formaat. Als U in verkenner op de bestandsnaam dubbelklikt start U Uw dekomprimeerprogramma automatisch. U klikt op de "INSTALL" knop en de mappen en snelkoppelingen worden automatisch aangemaakt onder c:\Programma's\Cvdw\metal.