Bekijk andere downloads Download GRATIS voor installatie op Uw PC Bezoek onze Webpagina's Blijf op de hoogte Veel gestelde vragen
De Bediening van Monteerpers type:000830/1

Kontroleer dat de hydraulische slang en de elektrische kabel goed verbonden zijn.
Beiden mogen niet geknikt worden.
Trek de beide handgrepen naar voor, en druk met de duim tegelijkertijd op de beide drukknoppen.
De ENERPAC hydraulische groep springt aan en de cilinder gaat naar beneden.
Lost U één van beide handgrepen, of één van beide drukknoppen, dan valt de hydraugroep af, en gaat de cilinder omhoog.

DE MONTEERPERS IS NU KLAAR VOOR GEBRUIK